theseo Вашият онлайн бизнес не получава вниманието, което заслужава? Вие се нуждаете от помощта на TheSEO, топ SEO компания в глобален мащаб!


Една от най-често пренебрегваните области на онлайн бизнеса е оптимизацията за търсещи машини. Почти всеки човек намира информацията, която търси чрез интернет търсачки, което автоматично означава, че ако сайтът Ви не се намира на първата страница на резултатите, едва ли някой изобщо ще разбере за вашето съществуване. В същото време, достигането до първа страница може да бъде изключително трудно, когато се борите за конкурентни ключови думи. Ето защо имате нужда от експертната помощ на екипа на TheSEO.


С повече от 8 години опит в SEO областта и работа с над 180 компании от цял свят, в много случаи сме превръщали напълно неизвестни сайтове в едни от най-популярните в своята пазарна ниша. Специалността ни е работата с изключително конкурентни проекти и ключови думи. Екипът ни знае точно какво е необходимо за вашия бизнес - независимо дали е току що стартиращ или е вече наложил се като марка - да преуспява и да превъзхожда конкурентите Ви по трафик и присъствие.


Ние не работим като останалите SEO компании!


Няма друга SEO компания, която работи на принципа, който имаме в TheSEO. Може би сте виждали други компании, които предлагат предварително проектирани SEO пакети с предопределени схеми на ценообразуване и с месечна "доза" от линкове. Ние силно вярваме в това, че няма два еднакви сайта в Интернет и в този смисъл задаваме въпроса - Защо трябва да се ръководим от  универсален подход по определен "шаблон" ? Това е и причината да създаваме специфична кампания с оферта за всеки проект, като се съобразяваме с нуждите на клиента и подсигуряваме всички негови слабости да са адресирани, както и съответно всички силни качества  да са оптимизирани с цел да се използва техният максимум.


Ние се грижим за всичко - от анализа на конкуренцията до изграждането на линкове!


Ние правим абсолютно всичко, което опира до SEO. Анализираме конкуренцията, правим проучване за ключови думи и фрази, анализираме вашия сайт и прилагаме познанията си, за да подобрим неговата on-page оптимизация (оптимизация на кода), изграждаме линкове и създаваме висококачествено съдържание, което ще заинтригува едновременно вашите посетители и търсачките. Всичко това се комбинира в една корпоративна услуга. Това, което се очаква от вас е да  ни се доверите и да следите резултатите, които ще постигнем за вашия сайт в реално време.


Не аутсорсваме нищо - всеки един процес е извършен от висококвалифицирания ни персонал, намиращ се в нашите офиси!


Едно от нещата, които поставят TheSEO над останалите компании е начинът, по който работим. Нашият специализиран и висококвалифициран екип извършва всичко под стриктен контрол. Всеки член на нашия екип е пряко отговорен за действията си, което подсигурява максимално качество и контрол.  Първото нещо, което правим сутрин и последното нещо, което правим вечер преди лягане е да проверим показателите за ефективността на проектите, по които работим - да толкова сме отдадени на работата си и силно вярваме, че това е единствения начин за успех!


Нашето решение за изграждане на линкове ни отличава от конкуренцията!


Едно от основните ни преимущества е ядрото за изграждане на линкове, което използваме. Вместо произволно генерирани линкове от сайтове с лошо качество, ние комбинираме възможно най-иновативните и високотехнологични решения, чрез които успяваме да изградим вашите линкове на високо авторитетни сайтове с висок пейджранк (Pagerank). Като допълнение на това използваме и собствена инфраструктура от стотици висококачествени сайтове, в които инвестираме в продължение на години.


Да работите с TheSEO е лесно!


Единственото нещо, което има значение за нас е положителното изменение в ключовите думи на вашия проект и трафикът, който получавате.


Всеки проект, над който работим има индивидуална страница, в която се отразява в реално време позиционирането на всяка една ключова дума от проучването, което е дадено предварително като част от работния процес.


Също така в края на всеки месец, получавате анализ за изменението на трафика Ви в комбинация с детайлен доклад в .xlsx формат, който показва всичките линкове, които сме изградили за изминалия месец.


При всякакви въпроси не се двоумете да се свържете с нас. Подобряването на вашия трафик е от огромно значение за вашия бизнес и сме готови да Ви го докажем. Обадете ни се по телефона или ни напишете  имейл и ще получите безплатна консултация с експерт!


ПОЛУЧЕТЕ БЕЗПЛАТЕН АНАЛИЗ НА ВАШИЯ САЙТ СЕГА!


Вашето Име

Имейл

Телефонен Номер

Месечен Бюджет

Уеб сайт

Въведете Код
captcha