Khanwars.comKhanwars.com е един от емблематичните проекти на световно известната компания, специализирана в разработването на онлайн игри - Ексес Софтуер АД. Наш клиент от далечната 2009г., проектът достигна максимална ефективност с 602% увеличение в органичния си трафик само след 12 месеца работа.


Проектът е позициониран в нишата за масови онлайн игри "mmo", където конкуренцията е изключително свирепа. Въпреки това, нашият екип успя да достигне впечатляващи резултати като постави сайта в по-добри позиции от много от конкурентите, които са лидери на световно ниво.

khanwars


Работим с Никола и неговия екип от повече от 3 години вече. Първоначално започнахме с една версия на браузър базираната ни игра - khanwars.com и в момента, в който видяхме положителния ефект в Google.com от тяхната работа, увеличихме броя на сайтове и проекти, над които работим с допълнителни 6 за различни пазари и езици. С резултатите, които виждаме до сега, поддържането на нашите SEO кампании с theSEO е един от най-голямите ни маркетингови приоритети. ~ Христо Тенчев - CEO Резултати

  • 602% УВЕЛИЧЕНИЕ В ОРГАНИЧЕН ТРАФИК
  • НАД 4,200 НОВИ ПОЗИЦИИ
  • 1200% ПОДОБРЕНА ОТКРИВАЕМОСТ

ПОЛУЧЕТЕ БЕЗПЛАТЕН АНАЛИЗ НА ВАШИЯ САЙТ СЕГА!

Вашето Име

Имейл

Телефонен Номер

Месечен Бюджет

Уеб сайт

Въведете Код
captcha