Вашият уебсайт има нужда от качествени линкове? Позволете на експертите от TheSEO да се погрижат за вас!
Може би вече сте положили усилия за оптимизацията на вашия сайт или блог за големите интернет търсачки? Това не означава обаче, че  експертният екип на TheSEO не може допълнително да подобри класирането на сайта Ви в  натуралните резултати. За напреднали уебмастъри като вас, при които вече има изградена база за работа, можем да помогнем съществено като подсилим SEO присъствието на сайта Ви чрез мощния ни отдел за изграждане на линкове.
Какво ни различава от всяка друга компания, която предлага услуга за изграждане на линкове? Ние използваме наша собствена технология за изграждане на висококачествени линкове посредством крайно диверсифициран набор от сайтове и услуги, които са с висок авторитет, целенасоченост и с висок пейдж-ранк (PR). Един от сайтовете с най-висок ранк е на САЩ. В допълнение на тази технология, ние повишаваме ефективността чрез собтвена мрежа от стотици сайтове, в които инвестираме от години. Всичко това е обединено в един продукт, от който можете да се възползвате при крайно конкурентни цени.


Как конкретно изграждаме линковете?


Нашите възможности за изграждане на линкове са на практика неограничени.


Ето само някои от типа линкове, които имаме способността да изграждаме:


- Еднопосочни линкове от подбрани сайтове с висок пейдж-ранк (PR);


- Контекстуални линкове (contextual links) – това са линкове вградени в статии или материали с релевантна ключова дума като анхор (anchor);


- Публикуване на статии в авторитетни директории за статии (article directories);


- Уеб 2.0 мини пост-ове (linkwheels);


- Блог постинги (blog posts);


- Публикуване в конвенционални директории (directory submissions);


- Публикуване на видео материали (video submission);


- Публикуване в частна блог мрежа (private blog network submission);


- RSS Фид разпространяване чрез RSS агрегатори (RSS Syndication);


- Постване в подбрани форуми (forum posting);


- Развиване на ниширани/сателитни сайтове (niche/satellite site creation).Кой конкретно извършва работата?


Всеки един процес, който правим със SEO-то се извършва от висококвалифициран персонал, който се намира в офисите на TheSEO. Държим да знаете, че НЕ аутсорсваме нищо. Така можете да бъдете сигурни, че върху вашия проект работи екип от максимално квалифицирани хора с богат опит и със строга вътрешнофирмена политика за контрол на качеството.


Колко струват различните линк пакети, които предлагате?


Нашите пакети с линкове са на изключително конкурентни цени. Без значение дали става въпрос за огромен уеб сайт или за чисто нов стартиращ мини сайт/блог – нашият модел на работа и ценообразуване Ви гарантира, че ще получите адекватно решение на възможно най-ниска цена, която е съобразена с вашите изисквания и бюджет.


Също така е важно да знаете, че устойчивостта на нашата услуга се дължи не само на ниските цени, но и на гъвкавостта на модел на работа, която имаме. Ние можем да Ви предоставим изграждане на линкове на месечна база или дори на  еднократни сесии. Каквото и да търсите, ще направим специфично оразмерен пакет, който да пасне на вашите нужди.


Как да разбера, че сте свършили работата и дали има резултат от нея?


Ние прилежно записваме всеки един изграден линк в доклад, който Ви се предоставя на регулярна основа. В този доклад можете да проверите всеки един линк и да анализирате съответното им качество.


Основна политика за нас е да държим клиентите си колкото се може по информирани относно прогреса на работата ни като обновяваме доклади, които са прозрачни и лесно разбираеми.


Както вече знаете, качествените линкове са ключа към SEO успеха. Не си губете времето и парите с експерименти, а се доверете на експертния екип на TheSEO да се погрижи за вас!


ПОЛУЧЕТЕ БЕЗПЛАТЕН АНАЛИЗ НА ВАШИЯ САЙТ СЕГА!

Вашето Име

Имейл

Телефонен Номер

Месечен Бюджет

Уеб сайт

Въведете Код
captcha