Откриват ли Ви клиентите Ви чрез резултатите за локален бизнес в Google? Ако не, то тогава се нуждаете  от SEO кампания за подобряване на резултатите Ви в така наречения локален сърч „Local business search”.


Всеки знае как да намери нещо онлайн – като използва търсачка, разбира се. Засилва се тенденцията обаче, хората да използват Интернет, за да откриват неща офлайн. Например, ако спешно Ви трябва водопроводчик, за да отпуши мивката, няма да го потърсите в телефонния указател или в малки обяви - ще отворите браузъра и ще използвате търсачката!


Бъдещето е в търсенето по местоположение! Все повече и повече търсенията се стесняват географски. Хората искат резултатите от търсенето им да се подредят по локация. С приоритет да са тези, които са релевантни на тяхното специфично местоположение.


Например, ако се намирате в София и спешно Ви трябва водопроводчик, със сигурност няма да Ви е важно да намерите телефона на най-добрия водопроводчик в Бургас. Затова трябва да оптимизирате стратегията си за търсене като заложите локация. Така ще се улесните и достигнете до правилната аудитория.


Нека екипът на TheSEO направи вашия сайт видим и откриваем за потенциалните Ви клиенти!


Експертите в TheSEO са на острието на SEO-то за локални резултати. Използвайки нашите знания и опит, ние ще допринесем за това, корпоративният ви уебсайт да се класира на по-високи позиции от тези на конкурентите Ви достигайки хората, които са най-склонни да използват вашия бизнес - хора, които са местни. Ако вашите локални потенциални клиенти не видят сайта Ви на предни позиции в резултатите от търсенето им, се лишавате от огромна възможност да разширите бизнеса си. Свържете се с нас днес и разберете как екипът ни от специалисти може да Ви помогне да разгърнете комерсиалната си мощ онлайн.ПОЛУЧЕТЕ БЕЗПЛАТЕН АНАЛИЗ НА ВАШИЯ САЙТ СЕГА!

Вашето Име

Имейл

Телефонен Номер

Месечен Бюджет

Уеб сайт

Въведете Код
captcha