Социален маркетинг не е просто порденият канал за трафик и реклама. Социланите медии са бъдещето на интернет общностите. Ако Вашият бизнес няма присъствие в социалните медии, това означава, че по-голямата част от света не знае за неговото съществуване!В theSEO работят най-добрите професионалисти в сферата на социалния маркетинг. Ние ще Ви помогнем да увеличите вашете онлайн присъствие, чрез внимателно планирана и високо ефективна стратегия за пробив в социалните медии.Facebook: Почти всеки използва Facebook, но социален маркетинг в тази социална медия излиза много извън пределите на фен страницата. Ние знаем как да оптимизираме вашата страница, така че да пасва на бранда Ви  за съответните ключови думи. И това не е всичко. Ще направим така, че да съберете посещения от външни източници, както и  публичност в резултат на органично класиране и увеличаване на броя фенове.


Twitter: Публикуването на постове за вашата фирма в Twitter не е достатъчно. Опитният ни екип ще проведе кампания за социален маркетинг, в която ще чете, отговаря и коментира всички мнения, отнасящи се до вашата фирма. Тази социална медийна стратегия ще Ви позволи да ангажирате настоящите си клиенти, като в същото време привлечете вниманието на потенциални клиенти към бизнеса си. Можем да Ви предложим още и индивидуални консултации, за да сте сигурни, че следвате най-добрите и правилни Туитър практики.


YouTube: Уеб услугата на Google YouTube за споделяне на видео често се появява на челните позиции в резултатите при търсене. Нашият екип не само ще Ви помогне да създадете канал за популяризиране на бизнеса си, но и ще Ви помогне с всички аспекти, свързани с публикуване и фини настройки , за да извлечете максимална полза от услугата социален маркетинг.


LinkedIn: B2B бизнесът отдавна използва професионалната социална мрежа LinkedIn и все по-нарастващият списък от специалисти, регистрирали се и ползващи услугата. TheSEO ще Ви помогне да създадете уважаван профил, който е оптимизиран така, че да привлече възможно най-много нови клиенти за вашия бизнес.


Google+: В света на социалния маркетинг, Google+ е сравнително нова платформа, която бързо набира скорост и се развива с изключително висок темп. Ние можем да Ви помогнем не само да си създадете страница, която  да съответства на вашия бранд и приоритетни думи, но също така ще Ви дадем инструментите и информацията, необходими, за да се възползвате максимално от възможностите на тази услуга.


ПОЛУЧЕТЕ БЕЗПЛАТЕН АНАЛИЗ НА ВАШИЯ САЙТ СЕГА!

Вашето Име

Имейл

Телефонен Номер

Месечен Бюджет

Уеб сайт

Въведете Код
captcha